Koop Priligy Generiek Dapoxetine online – prijzen, tips en procedures

Priligy zijn geneesmiddelen die de geslachtsgemeenschap helpen verlengen. Om deze reden bestrijden ze geen erectiestoornissen zoals Viagra dat doet. Na het innemen van de pil is het mogelijk om de duur van de geslachtsgemeenschap aanzienlijk te verlengen door het begin van een orgasme te vertragen. Voortijdige ejaculatie bij gebruik van het medicijn is uitgesloten. Priligy wordt in een grote verscheidenheid op de markt gebracht, maar blijft een van de meest effectieve Dapoxetine.

Als u wilt kopen generieke geneesmiddelen tegen concurrerende prijzen, dan is dit in onze online apotheek zo eenvoudig mogelijk. De catalogus is op elk gewenst moment beschikbaar en de levering van medicijnen wordt zonder vertraging uitgevoerd. We breiden het assortiment geneesmiddelen voor potentie voortdurend uit en houden de beschikbaarheid van prijzen voor Priligy in de gaten. U kunt zonder recept medicijnen kopen met het volste vertrouwen in uw privacy.

Priligy Generiek 60mg

Pakket Prijs Per Pillen Sparen Bonus
60 x 10 pillen
45.36
€ 4.54 € 0 - Kopen
60 x 20 pillen
€ 90.83 / 73.63
€ 3.68 € 17.2 + 4 pillen Kopen
60 x 30 pillen
€ 136.07 / 101.57
€ 3.39 € 34.5 + 6 pillen Kopen
60 x 60 pillen
€ 272.14 / 174.34
€ 2.91 € 97.8 + 8 pillen Kopen
60 x 90 pillen
€ 408.69 / 252.99
€ 2.81 € 155.7 + 10 pillen Kopen
60 x 120 pillen
€ 544.61 / 325.01
€ 2.71 € 219.6 + 10 pillen Kopen
60 x 180 pillen
€ 816.8 / 471.2
€ 2.62 € 345.6 + 10 pillen Kopen

Doel en kenmerken van Priligy

Alle volwassen mannen kunnen de pil gebruiken. Het doel van Dapoxetine is om een ​​orgasme te vertragen dat voortijdig optreedt. Als gevolg hiervan is het mogelijk om het einde van de geslachtsgemeenschap uit te stellen, waardoor beide partners van seks kunnen genieten. Vroege ejaculatie na het starten van het medicijn behoort tot het verleden. Het medicijn is geschikt voor ad hoc of regelmatig gebruik, omdat het niet verslavend is. 

Hoe Priligy werkt

Priligy Generieke geneesmiddelen van onderscheiden zich door de aanwezigheid van een speciaal actief ingrediënt in de samenstelling, namelijk Dapoxetine. Deze verbinding werkt als een serotonineheropnameremmer. De duur van geslachtsgemeenschap wordt beïnvloed door de toestand van het zenuwstelsel van de man. Dapoxetine helpt de chemische reacties die plaatsvinden in bepaalde delen van de hersenen te vertragen en vroegtijdige zaadlozing te veroorzaken.

Dapoxetine Staat stelt u in serotonine tussen neuronen vast te houden, waardoor de werking van de receptoren van het zenuwstelsel wordt gecorrigeerd. De verlenging van geslachtsgemeenschap treedt op als gevolg van een vertraagd bevel van de hersenen voor het begin van een orgasme.

Het innemen van Dapoxetine

Tabletten wordt gewoonlijk 1-3 uur voor de geslachtsgemeenschap ingenomen. Het medicijn moet worden ingenomen met voldoende schoon water, omdat de vloeistof het metabolisme versnelt. Hierdoor komt het effect op tijd. Om niet langer te hoeven wachten op het resultaat van het nemen, volstaat het om vet voedsel te weigeren voor de geslachtsgemeenschap. Generieke Priligy werkt alleen als er seksuele stimulatie is.

Wat moet u nog meer weten voordat u begint?

Dapoxetine is niet geschikt voor patiënten met de volgende ziekten:

 • hartziekte;
 • overtreding van de nieren of lever;
 • ischemie of bloedziekten;
 • psychische aandoening.

Om deze reden moet u vóór de cursus zeker een arts raadplegen voor advies.

Dosering van Priligy

Tegenwoordig wordt het medicijn geproduceerd in een dosering van 30, 60, 90 milligram dapoxetine, waardoor elke man de juiste optie kan kiezen. De hoeveelheid van het actieve ingrediënt hangt af van hoe ver de ziekte gevorderd is. Een verhoging van de dosering is alleen mogelijk op advies van een arts. De aanbevolen dosering is niet meer dan 60 mg Priligy per dag, maar het is beter om te beginnen met 30 mg.

Interactie van Dapoxetine en andere geneesmiddelen

Wanneer u generieke Priligy gebruikt, moet u er rekening mee houden dat ze bepaalde bijwerkingen hebben die kunnen optreden in combinatie met producten. Alcohol kan dus leiden tot bijwerkingen, waaronder slaperigheid, bewustzijnsverlies of migraine. Dapoxetine en sommige andere medicijnen zijn niet compatibel:

 • CYP3A4-blokkers;
 • serotonine blokkers;
 • monoamine oxidase remmers;
 • antidepressiva. 

Contra-indicaties voor het gebruik van

Priligy worden niet aanbevolen voor patiënten die een allergische reactie hebben op een van deze ingrediënten in de medicatie. Generieke Priligy wordt niet voorgeschreven aan jongeren onder de 18 jaar. Dapoxetine heeft geen invloed op het vrouwelijk lichaam.

Priligy heeft geen directe impact op het verkeersmanagement. Tegelijkertijd kan het innemen ervan leiden tot verstoringen in het functioneren van de gezichtsorganen, flauwvallen of slaperigheid, dus bestuurders en piloten moeten voorzichtig zijn.

Dapoxetine en Generieke bijwerkingen beroepsbeoefenaar gezondheidszorg

Priligy veroorzaken zelden bijwerkingen bij mannen die de aanbevelingen van hun in de volgen. Onder de meest voorkomende effecten is het noodzakelijk om te benadrukken:

 • verlies van kracht;
 • bloeddruk verlagen;
 • kortademigheid;
 • misselijkheid;
 • loopneus.

Bijwerkingen zijn meestal van korte duur. Als ze meer uitgesproken blijken te zijn, moet de patiënt zeker contact opnemen met de behandelend arts om de dosering aan te passen. Om het risico op negatieve effecten op het lichaam te minimaliseren, moet u alleen originele medicijnen gebruiken die u in onze catalogus kunt vinden.

Priligy-overdosis

Dapoxetine correct innemen zal geen negatieve reactie in het lichaam veroorzaken. Tegelijkertijd kan het gebruik van een hogere dosering ertoe leiden dat bijwerkingen langer en meer uitgesproken worden. Een overdosis houdt een verplicht bezoek aan een arts in die de juiste symptomatische behandeling voor de patiënt zal voorschrijven.

Hoe bewaart u Dapoxetine?

Voor opslag van het medicijn zijn kamertemperatuur omstandigheden geschikt. De plaats moet goed geventileerd en donker zijn, en ook buiten het bereik van kinderen. Na de vervaldatum van Priligy mag het generieke geneesmiddel niet meer worden ingenomen.

De Aansprakelijkheid van

algemene Priligy wordt uitsluitend ter informatie op de website beschreven. Het gepresenteerde artikel kan niet dienen als vervanging voor het raadplegen van een arts. De toediening is niet verantwoordelijk voor de reacties van het lichaam tijdens zelfmedicatie.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop